LL BOLAGET AB - Vi ordnar med transporter!
RSS

Senaste inläggen

Förändringens tider...
Vinter -30 grader kallt
Nya lastbilen är i trafik
www.budguiden.se
Uppgradering av fordonsparken

Kategorier

transport
drivs av

Min blogg

Snabba kast

Nu är vårt körschema med Martin & Servera varorna ändrat, en liten lastbil tar det lilla lasset till byarna, och vår lastbil tar ett fem gånger så stort lass på stan istället! Rätt lastbil på rätt tur! Justeringar på turerna är nödvändiga för att alla ska vara nöjda och glada, alla vinner på det.

För vår del blev det ca trettio nya lossningsställen, men det gå snabbt att lära sig rutinerna på alla nya ställen, tycker att alla kunder verkar ha förståelse för det, det känns som om man hamnat på en riktigt trevlig körning.

Vår Tur heter numera 16 L.

Apropå tur, tror att turbon, luftfjädringen, bakgavelhissen, och resten av lastbilen klarade sig relativt bra efter köldknäppen härom dagen!! Idag så tvättade jag lastbilen in och utvändigt, det är väl lite provocerande mot turen, så här mitt i vintern?

/Jerker

0 kommentarer på Snabba kast:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint