LL BOLAGET AB - Vi ordnar med transporter!
RSS

Senaste inläggen

Förändringens tider...
Vinter -30 grader kallt
Nya lastbilen är i trafik
www.budguiden.se
Uppgradering av fordonsparken

Kategorier

transport
drivs av

Min blogg

Uppgradering av fordonsparken

I December förra året beställde vi en ny lastbil, det blev en Volvo FL Miljöklass Euro 6 med ett 6,4 m skåp från VAK speciellt utrustat med flyttbara korridorväggar, vattenburen golvvärme, Hultstein aggregat med dubbla förångare, speciellt anpassat för Martin&Servera och Nordchark distributionen i stan, den är klar för levereras i Maj hoppas jag...........

Medan vi väntar på att Volvon ska bli leveransklar passade vi på att uppgradera "Sprintern" åtta år! Vi köpte en -10 årsm med kylaggregat,  vi kan nu hjälpa till med distributionen av kylvarorna ibland vid behov, den är utrustad med alkolås, miljöklassen är Euro 5, skillnaden på avgaserna är som natt och dag jämfört med den gamla! Det känns samtidigt mycket bra att investera när man verkar för bättre luftkvalitet i Luleå. 

Vi har även införskaffat en liten eltruck, se den gärna i auktion på youtube, sök på linde citi.

/Jerker

0 kommentarer på Uppgradering av fordonsparken:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint