LL BOLAGET AB - Vi ordnar med transporter!
RSS

Senaste inläggen

Förändringens tider...
Vinter -30 grader kallt
Nya lastbilen är i trafik
www.budguiden.se
Uppgradering av fordonsparken

Kategorier

transport
drivs av

Min blogg

Nya lastbilen är i trafik

Man får ju inte anklaga mig för att blogga varje dag.......;)

Nu är den nya lastbilen (Volvo FL) i trafik, det var en lite förenad leverans, sedan var det fel på programvaran till kylmaskinen som behövdes fixas till, semestrar om vartannat gjorde att det drog ut på tiden, men nu funkar den klockrent.

Har upptäckt att den är väldigt "miljövänlig", man kan ha motorn igång när man lastar inomhus!, det luktar ingenting!! Kanske ändå inte att rekommendera.... men nu har vi en 32 ampere elsladd som vi tar ström från ett stort vägguttag med när vi lastar, det funkar jättebra när man kan förkyla lastutrymmena, man bryter inte kylkedjan heller när man lastar frysvaror i korridoren och kylvaror i övriga skåpet.

Till vintern ska det bli spännande att få testa den vattenburna golvvärmen, (det blir inga "krispiga" grönsaker längst ner i vagnarna) "salladskunderna" kommer att jubla när vi kommer med varor när det är -30 grader utomhus.

Eftersom det blev en ny bil, så köpte vi en ny truck också, det blev en Logitrans PM 1800, utrustade även den med "vinterdäck" på driven.

Nya bilder kommer senare.

0 kommentarer på Nya lastbilen är i trafik:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint