LL BOLAGET AB - Vi ordnar med transporter!
RSS

Senaste inläggen

Förändringens tider...
Vinter -30 grader kallt
Nya lastbilen är i trafik
www.budguiden.se
Uppgradering av fordonsparken

Kategorier

transport
drivs av

Min blogg

Förändringens tider...

Hej! Det var ett tag sedan jag hade tid med att blogga, vi har nu avslutat vårt samarbete med Logex, ":Mycket väsen för lite ull sa flickan som klippte grisen!", det enda kontraktet man fick var med SG-Finance...say no more...vad mycket tid man sparar nu.. 

Men vi tar nya tag och utökar våra körningar med annat gods, bilarna har vi kvar, vi börjar även köra turer till Piteå och Boden vissa dagar i veckan, målet är att få fler egna kunder som man snabbt får serva utan onödiga mellanhänder. 

Annars är det som vanligt, bilarna servas, däcken byts, läckagen fixas, motorvärmarna blir fler och dyrare, mycket fler miljökrav har uppmärksammats (med ökade kostnader som följd), det gäller att hålla inkomsterna i högre nivå än utgifterna om man ska vara kvar i branschen...

Mycket förändras i administrationen också, ex. vis när vi kör för Lastbilsstation, då använder vi en app där man har alla "fraktsedlar"  i mobilen, kunderna kvitterar på mobilen och inga papper behövs, alla uppgifter ligger online, samt att man kan komplettera själv.

En annan fin app vi använder själva heter SmartDok, där kan vi registrera allt vi kör i den molnbaserade appen, tider, kvittenser, bilder, löner, och tankningar. 

Sedan använder vi en app som heter iZettle för fakturering och olika betalningsmöjligheter, där kan vi exempelvis fakturera på stående fot, ...osv.

Nu ringer de och vill ha mig ut och köra, bara att avsluta.

/Jerker

0 kommentarer på Förändringens tider...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint